Nieuwsbericht

'Hiep hiep hoera!!'

Deze week staat in het teken van het 1-jarig bestaan van Straver Keepersschool. Een jaar geleden zette Marvin Straver de stap naar de KVK en was de oprichting van Straver Keepersschool een feit.

Voor jullie als volgers hebben we over het afgelopen jaar wat feiten en cijfers naar boven gehaald, want wat heeft Straver Keepersschool nou bereikt? Dit zijn de cijfers: 20 cursus trainingen, 3 clinic dagen, 1 privetraining, 66 unieke keepers, 59 jongens en 7 meisjes van in totaal 23 verschillende verenigingen. Alle clubs bevinden zich tussen Den Haag - Woerden en Alphen aan den Rijn - Berkenwoude. Al met al mooie cijfers van het afgelopen jaar. Dit heb ik niet alleen kunnen bewerkstelligen, ik wil trainers Tim en Niels dan ook hartelijk danken voor de inzet die zij hebben geleverd! Ook de vele vrijwilligers die hebben geholpen rondom de clinics wil ik hartelijk danken. Ten slotte wil ik RVC'33 bedanken voor de locatie en alle ouders/keepers die bij Straver Keepersschool terecht zijn gekomen.

Deze mijlpaal gaan we niet zomaar voorbij laten gaan. De training van vrijdag 25 mei zal dan ook een speciaal tintje hebben! Ben je nieuwsgierig? Kom dan vrijdag 25 mei tussen 16.30 - 20.00 uur gerust even langs.

Op naar weer een nieuw jaar! Hartelijk dank allemaal!

Straver Keepersschool