Nieuwsbericht

De 10-weekse najaarscursus is in een sneltrein vaart voorbij gevlogen

Vrijdag 1 december was alweer de laatste training van de 10-weekse najaarscursus in 2017. De afgelopen weken hebben 26 keepers van 7 verschillende verenigingen op het terrein van RVC’33 deelgenomen aan de trainingen. Vallen, vangen, voetenwerk, hoge bal, 1v1 en passen/trappen/werpen (opbouwen) zijn enkele onderdelen waar fanatiek op getraind is. De keepers hebben zich goed ontwikkeld op de hiervoor benoemde onderdelen. Ze weten nu onder andere wat te doen bij een 1v1 situatie, want er zijn verschillende mogelijkheden voor zowel de spits en dus ook voor de keeper. De toppers vonden het jammer dat de trainingen alweer afgelopen waren, maar ze vonden het geweldig, hebben veel geleerd en willen er graag een volgende keer weer bij zijn.

Ahh zijn de 10 weken nu al voorbij? Jammer, maar in de kerstvakantie ben ik er weer bij!’ – Jens van Groningen (CVC) 

Wegens de positieve en leuke reacties van zowel de keepers als ouders zal er vanaf 2018 weer een nieuwe cursus van start gaan. Ook deze cursus zal op het terrein van RVC’33 plaats gaan vinden. De inschrijfmogelijkheid met daarbij de trainingsdata zal vanaf januari 2018 op deze website bekend worden.

Buiten de vervolgcursus zal er op 27 en 28 december 2017 een keepersclinic zijn voor jongens en meisjes van 6 t/m 15 jaar oud. In totaal hebben zich al 40 keepers aangemeld voor deze clinic. Op 28 december is er nog plek voor keepers van 11 t/m15 jaar. Inschrijven kan via deze link: