Nieuwsberichten

'Sven heeft door zijn lengte een groot bereik'

Het voetbalseizoen en ook de voorjaarscursus 2018 is bijna afgelopen, maar niet voordat we weer een keeper in het zonnetje hebben gezet. Deze week is dat de 10-jarige Sven van Wijk. Hij is keeper in de E4 bij CVC Reeuwijk.

Meer lezen

'Hiep hiep hoera!!'

Deze week staat in het teken van het 1-jarig bestaan van Straver Keepersschool. Een jaar geleden zette Marvin Straver de stap naar de KVK en was de oprichting van Straver Keepersschool een feit.

Meer lezen

'De trainingen zijn fantastisch!'

Voor weer een nieuwe week van ‘in gesprek met’ zijn we in het dorp Driebruggen, dat door de Dubbele Wiericke doorsneden wordt, geweest. Tim Stouthart, keeper van WDS JO11-1 is deze week de keeper die letterlijk en figuurlijk in het ‘lente’ zonnetje gezet wordt.

Meer lezen

'Bij de vorige cursus heb ik echt veel geleerd'

In week 2 van ‘in gesprek met’ zijn we in gesprek gegaan met Thomas Groenendijk en hebben we hem aan een vragenvuur onderworpen. Thomas is 15 jaar, keeper van de JO15-1 bij VV Haastrecht en volgt de tweede cursus bij Straver Keepersschool.

Meer lezen

Inschrijving voorjaarscursus 2018 geopend

Vanaf woensdag 17 februari 2018 is de inschrijving voor de voorjaarscursus 2018 officieel van start gegaan. In deze cursus staan er weer 10 leerzamen trainingen voor keepers en keepsters van 6 t/m 18 jaar oud op de rol.

Meer lezen

Straver Keepersschool lanceert website

Op 11 december 2017 is de website van Straver Keepersschool online gegaan. Deze website is ontwikkeld door Dekker Idee, een reclamebureau uit Waddinxveen, welke ook het logo van Straver Keepersschool heeft ontworpen.

Meer lezen

Keepersclinics op 27 en 28 december 2017 zitten nagenoeg vol

De keepersclinics op 27 en 28 december 2017 zijn in trek bij de keepers in de omgeving. In totaal hebben 45 keepers zich aangemeld voor een clinic op één van de twee dagen. Keepers van Leiden tot aam Woerden zullen op deze dagen trainen, maar ook testen op hun reactie, wendbaarheid en opbouw kwaliteiten.

Meer lezen

De 10-weekse najaarscursus in een sneltrein vaart voorbij gevlogen

Vrijdag 1 december was alweer de laatste training van de 10-weekse najaarscursus in 2017. De afgelopen weken hebben 26 keepers van 7 verschillende verenigingen deelgenomen aan de trainingen. Vallen, vangen, voetenwerk, hoge bal, 1v1 en passen/trappen/werpen (opbouwen) zijn enkele onderdelen waar fanatiek op getraind is.

Meer lezen