Nieuwsbericht

'Marvin Straver nieuwe keeperstrainer Sparta Rotterdam'

Vandaag is bekend geworden dat Marvin per direct de nieuwe keeperstrainer bij Sparta Rotterdam gaat worden. Hij zal de keepers van de O8 t/m O14 binnen de jeugdopleiding onder zijn hoede gaan nemen en zal met de beste keepers van Nederland gaan werken.

"Ik ga met de beste keepers werken die allemaal op eredivisieniveau spelen. Daarnaast ga ik nauw samenwerken met de keeperstrainers van de bovenbouw en het eerste (Frank Kooiman). Een droom die uitkomt" aldus Marvin.

"Het bereiken van het betaalde voetbal zal de droom zijn van de keepers waar ik mee ga werken. Ik zal er samen met de trainers binnen de jeugdopleiding alles aan doen om deze kans voor hen zo groot mogelijk te maken. Ik heb er veel zin in en ik ben Sparta enorm dankbaar voor deze kans!".

Sparta Rotterdam is een betaaldvoetbalclub uit Rotterdam. Sparta werd opgericht in 1888 en is daarmee de oudste club in het betaald voetbal in Nederland. Slechts elf andere amateurclubs in Nederland zijn ouder dan Sparta. Aan het begin van de twintigste eeuw was Sparta een van de meest toonaangevende sportclubs in Nederland. Ook in de tweede helft van de jaren vijftig beleefde de club een topperiode. Sinds 1916 heeft de club haar stadion in de Rotterdamse wijk Spangen. Op dit moment staat het eerste elftal op de tweede plek in de Keuken Kampioen divisie.